Aspecte fizice pentru care ești evitată ca femeie

Sursa: pixabay.com

Așa cum am promis, după ce am vorbit aici despre preferințele doamnelor, și pentru a nu fi părtinitoare, am revenit cu articolul legat de preferințele domnilor.

Aspectul neîngrijit

Ca și în cazul doamnelor nici domnilor nu le plac partenerele neîngrijite.

În acesta categorie domnii includ:

Femeile certate cu epilatorul sunt de evitat din punctul de vedere al domnilor. Zonele pe care aceștia le doresc epilate sunt în principal picioarele însă nu exclud zona axilei sau inghinal. Ei preferă doamnele care își fac codițe din părul capului nu din cel de pe picioare.

Părul nepieptănat sau vâlvoi creează un sentiment de respingere și le încadrează pe doamne în categoria „neîngrijite”. De asemenea domnilor nu le plac doamnele „tunse la piele” considerând că acestea nu inspiră suficientă feminitate.

Aspectul danturii este important, așadar domnii evită femeile „cu dinți lipsă”, dinți nespălați, sau cu o respirație urât mirositoare.

Aspectul mâinilor ocupa un loc foarte important în preferințele bărbaților aceștia evitând doamnele cu unghii murdare, neîngrijite sau vopsite strident.

Se știe că cei mai buni creatori de modă feminină sunt bărbați, așadar aspectul vestimentar are un rol principal când vorbim de gusturile masculine. Domnii preferă doamnele care se îmbracă „cu legătură” și au o îmbrăcăminte și încălțăminte curată.

Mirosul

Mirosul, ca și în cazul doamnelor, este important pentru bărbați atunci când își aleg partenera. Deși le place mâncarea bine făcută și gustoasă, domnilor nu le plac doamnele care miros a tocăniță sau cele certate cu dușul.

Acceptă însă lângă ei o doamnă care miroase a parfum, însă acesta trebuie să fie: bun și fin; doamnele care miros a naftalină fiind de evitat.

Proporțiile corporale (greutate, înălțime)

Toți bărbații întrebați pe această temă au declarat că preferă doamnele „bine proporționate”.

Doamnele prea slabe, cu picioare de „stixuri” (femeia șnur) sau prea corpolente sunt evitate de către domni. Silueta doamnelor trebuie să fie una proporționată, cu fund bombat și sâni măriei (oricum mai mari decât ai lor).

În ceea ce privește greutatea și înălțimea limita domnilor se referă la faptul că acceptă doar doamnele cu o înălțime de minim 150 cm și maxim 75 kg.

Corpul doamnelor trebuie să exprime femilitate, să fie frumoase și îngrijite fără a trece în extrema „pomului de Crăciun”, să nu aibă implanturi cu litrii de botox. Doamnele trebuie să fie naturale însă în același timp aranjate.

Doamne dragi, toate aceste aspecte pălesc însă în ochii domnilor când vorbim de o interacțiune de calitate cu aceștia.

Până la interacțiune însă trebuie să avem în vedere aspectele fizice care ne fac de nedorit în ochii domnilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *