Trei considerente fizice pentru care ești evitat ca bărbat

Sursa: Pinteres

Deși mulți și multe dintre noi dacă suntem întrebați în legătură cu aspectul fizic al unui potențial partener/unei potențiale partenere răspundem că nu are importanță, este dovedit științific că prima impresie este cea mai importantă în inițierea unei interacțiuni.

Am întrebat mai multe femei ce anume reprezintă pentru ele un mare „AȘA NU” când vine vorba despre aspectul fizic al bărbaților.

Igiena personală precară

Pentru doamne un bărbat cu o igienă personală precară este de nedorit.

În această categorie doamnele includ:

Unghiile netăiate și mâinile neîngrijite. Da, pentru o femeie este foarte important ca un potențial partener să aibă toate unghiile tăiate, să NU aibă unghia de la degetul mic mai lungă.

Să aibă părul (din toate zonele cu pilozitate) curat și frumos mirositor. Pentru a fi pe placul doamnelor bărbații trebuie să aibă toate zonele cu pilozitate curate și îngrijite. În această categorie intră atât părul de pe corp, care da…se preferă epilat în zona axilei și inghinal, cât și părul din cap, de preferat pentru doamne, cu, fără chelie pe mijloc și plete pe lângă.

Fără „lumânări în urechi”. Pentru femei igiena urechilor este un aspect important. Când vine vorba de lumânări femeile le preferă pentru a aduce o notă romantică unei cine sau unei băi cu spumă. Sau la biserică, după gusturi.

Mirosul excesiv. Femeilor NU le plac bărbații care miros foarte puternic. O aromă personală, dată de prezența feromonilor și a testosteronului, este de preferat față de un parfum folosit în exces. Da domnilor, femeile nu își doresc să iasă cu un sconcs sau cu o drogherie pe stradă.

De asemenea o respirație urât mirositoare înseamnă pentru o doamnă „STOP JOC”.

De multe ori un indicator al igienei personale îl reprezintă hainele. Îmbrăcămintea și încălțămintea îmbâcsite sau murdare sunt indezirabile.

Înălțimea (mai mic de înălțime)

Pentru doamne este important ca domnii, potențialii parteneri să fie înalți. Ați spune că înălțimea este relativă, însă din spusele doamnelor (minione sau înalte la rândul lor) un bărbat trebuie să aibă cel puțin 170 cm. Femeile se simt protejate și în siguranță dacă au lângă ele un partener înalt și căruia „nu îi mănâncă semințe în cap”.

Greutatea (supraponderal)

În era fast food aspectul greutății este unul important. Doamnele preferat un bărbat atletic, cu trăsături masculine însă nelucrat excesiv („să nu puște tricoul pe el din cauza mușchilor”). Este de preferat un abdomen plat; „o mică burtică” este de asemenea acceptată. Ideea de bază este că domnii nu ar trebui să aibă o dificultate în a vedea ce este sub burtă sau tricourile să o acopere. Doamnelor nu le plac burțile păroase răsărite de pe sub tricouri.

Tot din sfera greutății, femeile nu își doresc să aibă concurență când vine vorba de mărimea sânilor.

Deși consistența relaționării este dată de compatibilitatea emoțională și intelectuală dintre parteneri, aspectul fizic este determinantă când vine vorba de inițierea interacțiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *