De ce imi doresc ca parintii sa vina la evenimentele mele

Primul meu eveniment pentru parinti a avut loc pe 07 Februarie 2015 in Bucuresti la sediul Pronatalia.
Inainte de acest workshop, am mai avut intalniri cu parintii, am moderat grupuri de suport in alaptare si de purtare a copiilor.
Totusi prima mea intalnire cu acestia, in calitate de Pedagog Montessori, a fost cea din 2015.
Imi doresc sa pot sustine cat mai multe evenimente. Sa vina cat mai multi parinti dornici sa se informeze.
Pentru ca munca si dorinta, pe care mi-o dezvalui prin intermediul acestor evenimente, sa devina realitate, cat mai multi oameni ar trebui sa fie prezenti.
Imi doresc cat mai multi parinti constienti si prezenti in propria lor viata.
Cand esti constient poti sa fii prezent in viata ta si a copilului tau.
        Sunt foarte fericita cand la evenimente vin multi oameni. Astfel ei pot face parte din realizarea dorintei mele de a fi lumea plina numai de fiinte  prezente in viata lor. Acesti oameni sunt prezenti pentru ei si pot fi prezenti si pentru altii, copiii lor.
        Sunt foarte fericita cand parintii participa pentru ca in ei am pus o parte din mine, o parte din dorinta personala de la transforma lumea.
        Sunt foarte fericita sa le vad bucuria din ochi cand isi dau seama de lucruri, cand realizeaza ca aveau raspunsul in interiorul lor. Vad oameni decisi sa priveasca, in viitor, mai mult in ei si doar dupa aceea sa intrebe inafara. Oameni care stiu ca raspunsul este in interior.
        La inceputul evenimentelor le spun participantilor ca nu vor afla nimic nou. Acestia devin surprinsi, si chiar indignati, cu atitudinea: “da’ ce am venit aici, am dat bani si nu imi zice nimic ce nu stiu, pai am dat atunci banii degeaba”.
Pe parcursul workshop-urilor participantii vor realiza ca informatia se afla in interiorul lor si ca eu doar am facilitat accesarea ei. Din acel moment vor putea aplica cele invatate oricand.  Acela este momentul in care stiu informatia si aleg sa o foloseasca sau nu.
           Nu este usor sa ai un astfel de rol, sa fii cel care aduce in fata oamenilor informatiile, sa fii cel care ii ajuta sa stie in mod constient. Din  acel moment parintii vor putea aplica cele stiute.
Oamenii foarte rar ii iubesc pe cei care le aduc la nivel constient informatiile, pentru ca nu mai pot fi scuzati ca „nu au stiut”. Din acel moment stiu si vor alege sa aplice sau nu.
        Asadar parintii care vin la evenimentele mele sunt cei care isi doresc sa aduca la suprafata informatiile pe care le au in subconstient, sa le invete si constient.
        Sunt aceia care incet, incet isi doresc sa devina tot mai prezenti in viata lor si a copiilor lor. Sunt oameni care devin mai prezenti inevitabil pentru ca deja stiu la nivel constient informatiile.

Ps. Evenimentele mele le fac tot timpul publice aici 
https://www.facebook.com/Educatie-by-Codruta-Brustur-1567275953484566/
 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *